Nieuws

Vacature: senior beleidsadviseur en bestuurssecretaris

Vacature: senior beleidsadviseur en bestuurssecretaris

Wij zoeken per direct een senior beleidsadviseur en bestuurssecretaris (32-36 uur)!

 

Het Kenniscentrum is een kleine, innovatieve netwerkorganisatie en centraal aanspreekpunt voor alle vragen en ontwikkelingen op het gebied van kinderpalliatieve zorg in Nederland.

 

Als senior beleidsadviseur en bestuurssecretaris van het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg vervul je een centrale rol binnen de ontwikkeling van de kinderpalliatieve zorg in Nederland. Je draagt in hoge mate bij aan de vertaling van knelpunten die gezinnen met een ernstig ziek kind en zorgmedewerkers ervaren naar passend beleid en bekostiging. Daarnaast heb je een coachende rol om te zorgen dat het beleid in de praktijk wordt uitgevoerd en verzamel je informatie om het beleid later te verbeteren.

Je bent betrokken bij domeinoverstijgende landelijke projecten en zorginnovaties en bewaakt daarnaast de samenhang tussen interne en landelijke (politiek-strategische) ontwikkelingen. Je bent namens het Kenniscentrum dé aanspreekpartner voor beleidsmakers, financiers, branche- en beroepsorganisaties en andere samenwerkingspartners waar het gaat om kinderpalliatieve zorg en je faciliteert/coördineert expertisenetwerken.

 

  • Ben jij een sterke netwerker met affiniteit voor het politieke speelveld?
  • Kun jij integraal en sector-overstijgend denken en zoek je graag de verbinding met collega’s op andere beleidsterreinen om tot integrale zorg te komen?
  • Beschik jij over een sterk analytisch vermogen en ben je in staat om de grote lijnen binnen de ontwikkelingen van het Kenniscentrum en de kinderpalliatieve zorg te bewaken?
  • Ben jij een verbinder met gevoel voor (bestuurlijke) verhoudingen en uiteenlopende belangen?
  • En weet jij de visie en koers van de organisatie vast te houden?

 

Dan zoeken wij jou!

 

Uitgebreide informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure vind je hier. Reacties graag uiterlijk maandag 17 januari 2022 mailen aan: info@kinderpalliatief.nl