Werkgebied

De regio van NIK Noordoost

Nederland heeft zeven regionale Netwerken Integrale Kindzorg. Samen hebben we een landelijke dekking en alle zeven NIK werken ook nauw met elkaar samen. De NIK zijn aangesloten bij het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg. NIK Noordoost is er voor gezinnen in de provincies Groningen, Fryslân, Drenthe en Overijssel (zie plattegrond).

Als je in Noordoost Nederland woont en je kind krijgt bijvoorbeeld zorg in een ziekenhuis elders in Nederland, dan zijn we er dus ook voor je.

Er zijn veel organisaties aangesloten bij ons NIK. Denk bijvoorbeeld aan het Beatrix kinderziekenhuis van het UMC Groningen, het Kinder Comfort Team aldaar, artsen voor verstandelijk gehandicapten, revalidatiecentra, kinderthuiszorgorganisaties, verpleegkundig kinderdagverblijven, rouw- en verliesbegeleiders en geestelijk verzorgers.

Zorg in uw buurt

Ben je op zoek naar een zorgorganisatie die respijtzorg biedt, een verpleegkundig kinderzorghuis of kinderhospice, een (kinder)ziekenhuis of een andere zorgorganisatie voor je kind in jouw buurt?

In de databank van ‘Zorg in uw buurt’ vind je een actueel regionaal overzicht met contactgegevens van (zorg)aanbieders voor kinderpalliatieve zorg. Je kunt filteren op soort organisatie, op naam van de organisatie of op postcode/woonplaats. Een actueel landelijk overzicht vind je op de website van het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg


Zorg in uw buurt