Nieuws

Uitnodiging inspiratieavond met theatervoorstelling ‘Het zal je kind maar wezen’

8-11-2022
Uitnodiging inspiratieavond met theatervoorstelling ‘Het zal je kind maar wezen’

De Netwerken Integrale Kindzorg organiseren samen met Marcel van Zanten (rouw- en verliestherapeut en ervaringsdeskundige) de inspiratieavond ‘Het zal je kind maar wezen’.

 

De Netwerken Integrale Kindzorg organiseren samen met Marcel van Zanten (rouw- en verliestherapeut en ervaringsdeskundige) de inspiratieavond ‘Het zal je kind maar wezen’. Een avond voor professionals over de begeleiding van ouders met een kind met een aandoening. De inspiratieavond zal plaatsvinden op dinsdag 19 april (regio zuid), donderdag 30 juni (regio midden) en dinsdag 27 september (regio noord).

Theater, theorie, en handvatten voor begeleiding
Een mooie avond met theater (uitgevoerd door professionals én ervaringsdeskundigen), het uitwisselen van verhalen, theorie als kapstok en handvatten voor de begeleiding van gezinnen met een ernstig ziek kind. Met muziek van Jacqueline Duynstee en acteerwerk van Judith Wijnen.

Theatervoorstelling over de reis van ouders en kind
Een ouderpaar ontdekt dat hun kind iets heeft. Na lang wachten en vele onderzoeken volgt de diagnose Cowden of Bunayhan Riley. Een spontane genmutatie. Een zeldzaam syndroom. Vanaf zijn geboorte is alles anders. Deze theatervoorstelling neemt je mee in de reis van ouders en kind. Je maakt kennis met hun relatie en hoe het leven in teken staat van hun kind. Hoe ze liefhebben, knokken, voelen, rouwen, breken en elkaar herontdekken. Hoe alles anders is en hoe anders zij zijn. Familie, scholen, rechtbank, dokter, proefjes, rekensommen, geld, Wajong, bewindvoering, ziekenhuizen, begeleiding, roem seksualiteit, intimiteit en eenzaamheid. Teveel en te weinig. Een groeiende beperking helend in het bestaan.

Deelnemen
Het is nu mogelijk om je aan te melden voor de inspiratieavond op dinsdag 19 april van 18.00 tot 21.30 uur in het Van der Valk Hotel in Eindhoven. Wil je deelnemen? Meld je dan aan via deze aanmeldingslink. Toegang is kosteloos. Accreditatiepunten zijn aangevraagd bij Kwaliteitsregister V&V en bij Registerplein.

Houd onze website en social media in de gaten voor de locatie en aanmeldingslink van de inspiratieavond op 30 juni (regio midden) en 27 september (regio noord).

‹ Back to List