Nieuws

Netwerkcoördinator Noordoost stelt zich voor

Netwerkcoördinator Noordoost stelt zich voor

 

Even voorstellen: Maarten Vrolijk, nieuwe Netwerkcoördinator NIK Noordoost

 

Per februari mag ik coördinator NIK Noordoost zijn. Een hele eer en een mooie uitdaging!

 

Mijn naam is Maarten Vrolijk.

Ik heb veel ervaring met het werken in netwerken, voornamelijk in de voedselproductie, zorglandbouw en gebiedsprocessen in binnen- en buitenland. Sinds 2017 ben ik lid van het bestuur van het Hospice in Dronten. Ik ben getrouwd met Gerdien, onze zoon rondt in maart de CALO-opleiding in Zwolle af en onze dochter woont sinds 2019 begeleid, zij heeft het Downsyndroom.


Samen verder komen

Ik krijg veel energie van – het meer mogelijk maken van – samenwerken. Vanuit gelijkwaardigheid en met respect voor elkaar ervaren dat je samen echt verder komt. Verder komen met nog betere zorg voor de kinderen en hun gezinnen, en met het zoveel mogelijk ontzorgen van hen rondom zaken die misschien iets te ingewikkeld of onduidelijk gemaakt zijn.

 

Contact
Mooi om dat in een prachtig deel van Nederland te mogen doen! Ik woon in Flevoland, ben geboren in Groningen en heb ontelbare voetstappen liggen in de 4 provincies in het noordoosten. Inmiddels versta en begrijp ik de dialecten en talen die er gesproken worden.

Ik heb al verschillende mensen kunnen ontmoeten en ga dat de komende tijd nog meer doen. Natuurlijk kunt u mij ook benaderen, graag zelfs, dat kan via m.vrolijk@kinderpalliatief.nl en 06 19 53 33 23, @marvrolijk

 

Graag tot gauw,

Maarten Vrolijk

Blijf op de hoogte!

Lees over de laatste ontwikkelingen in de kinderpalliatieve zorg.

Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg

De NIK zijn aangesloten bij het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg.

logo groot