Nieuws

Meld je nu aan! Training Cultuursensitief werken in de kindzorg

Meld je nu aan! Training Cultuursensitief werken in de kindzorg

Het werken in de kind(erpalliatieve) zorg vraagt veel van professionals. Communicatie-uitdagingen en cultuurverschillen maken het soms lastig voor hulpverleners om kwetsbare gezinnen tijdig te bereiken en goed bij hun leefwereld aan te sluiten. Wederzijds vertrouwen, begrip en heldere communicatie zijn dan enorm belangrijk. Toch is dat, in het werk met gezinnen met een andere culturele achtergrond, niet altijd vanzelfsprekend.

Tijdens de training Cultuursensitief werken in de kindzorg gaan we hier dieper op in, met deskundigheid van trainer Mamoun Loukili. Mamoun is van Nederlands-Marokkaanse afkomst en noemt zich bi-cultureel. In zijn dagelijkse werk is hij senior opleidingskundig coördinator interventies bij het opleidingsinstituut van Reclassering Nederland. Zijn specialisme ligt op het vlak van inclusie en diversiteit. Ook ontwikkelt hij (maatwerk) trainingen op dit gebied.

Meld je hier aan voor een van de volgende dagen:

woensdag 19 oktober 2022 geeft Mamoun Loukili de training Cultuursensitief werken in de kindzorg in Utrecht CS. (= Vol! Meer dan welkom op de andere trainingsdagen in Zwolle of Eindhoven.)
maandag 7 november 2022 geeft Mamoun Loukili de training Cultuursensitief werken in de kindzorg in Zwolle.
vrijdag 11 november 2022 geeft Mamoun Loukili de training Cultuursensitief werken in de kindzorg in Eindhoven.