Nieuws

Even voorstellen: de Antonius Zorggroep, nieuw netwerklid NIK Noordoost

Even voorstellen: de Antonius Zorggroep, nieuw netwerklid NIK Noordoost

Even voorstellen: de Antonius Zorggroep, nieuw netwerklid NIK Noordoost

 

De Antonius Zorggroep bestaat uit het Antonius Ziekenhuis en Thuiszorg Zuidwest Friesland. Wij bieden een breed pakket aan zorg, waaronder ziekenhuiszorg, thuiszorg, spoedzorg, zorgbemiddeling en services aan huis via Thuishotel.

Ons motto is: Zorg thuis als het kan , in het ziekenhuis als het moet. De Antonius Zorggroep is één van de eerste thuiszorgziekenhuizen van Nederland. Doordat we thuiszorg en ziekenhuiszorg vanuit één organisatie aanbieden, kunnen patiënten een volledig zorgpakket ontvangen: naadloos van thuiszorg naar ziekenhuiszorg en weer terug. Deze zorg wordt geboden door (kinder)verpleegkundigen.

 

De afdeling kindergeneeskunde biedt medische en psychosociale zorg aan kinderen van 0 t/m 18 jaar. Dit vindt plaats in een plezierige, kindvriendelijke omgeving waar het kind centraal staat in nabijheid van ouders en broertjes/zusjes.

 

Samenwerking met NIK Noordoost

De samenwerking met NIK Noordoost betekent voor ons: meewerken aan het ontwikkelen van en de best mogelijke zorg bieden aan zieke kinderen en hun gezin. Het is een plezierige laagdrempelige samenwerkingsvorm waarin we elkaar kunnen versterken doordat we met alle zorgprofessionals, verschillende zorginstellingen en de gezinnen zelf overleggen. Daardoor kunnen we met elkaar de zorg voor het zieke kind en zijn/haar gezin nog verder professionaliseren!

 

Meer informatie is te vinden op onze website.

Blijf op de hoogte!

Lees over de laatste ontwikkelingen in de kinderpalliatieve zorg.

Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg

De NIK zijn aangesloten bij het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg.

logo groot