Agenda

Tip! Kom jij 5 oktober naar het inspirerende middagsymposium MKS?

Tip! Kom jij 5 oktober naar het inspirerende middagsymposium MKS?

Ieder kind heeft recht op de beste medische zorg. In de eigen omgeving is dat zorg die past bij de wensen en het leven van kind en gezin. Anno 2022 organiseren we die zorg standaard volgens de MKS-werkwijze: de Medische Kindzorg Samenwerking.

Optimale kindzorg in de eigen omgeving vereist een actieve rol voor alle zorgverleners, zowel binnen als buiten het ziekenhuis. Hoe zit dat precies? En wat betekent dit voor jou en je collega’s? Ontdek het op woensdag 5 oktober 2022 tijdens het middagsymposium ‘Iedereen aan de slag met MKS’!

Laat je bijpraten door topsprekers, maak kennis met de nieuwste praktische tools, ontdek inspirerende voorbeelden, ga concreet aan de slag in workshops en ontmoet zowel ‘MKS-collega’s’ als ervaringsdeskundige ouders uit het hele land!

Iedereen die met kindzorg in de eigen omgeving te maken heeft is welkom: kinderartsen, kinderverpleegkundigen, transferverpleegkundigen, andere kindzorgprofessionals, projectmanagers, beleidsmedewerkers en professionals in het sociale domein.

Noteer 5 oktober 2022 in de agenda en meld je hier aan.