Agenda

Meld je aan voor de brusjestraining

4-9-2022
Meld je aan voor de brusjestraining

Lijkt het je fijn om leeftijdsgenoten (7-12 jaar) te ontmoeten die ook een broer of zus hebben met een beperking in de omgeving van Lansingerland? Doe dan mee met de brusjestraining!

Bij deze ontmoetingsgroep kom je in contact met andere kinderen die een broer of zus met een beperking hebben. Zij begrijpen hoe het is om een brus te zijn. Jullie gaan samen leuke dingen doen en kunnen ervaringen uitwisselen.

We bespreken een thema, doen een spel of knutselen met elkaar. Onderwerpen kunnen zijn: Hoe is het om een brus te zijn? Hoe kun je omgaan met je broer of zus? Welke gevoelens heb je hierbij? Waarom krijgt mijn broertje of zusje soms meer aandacht dan ik?

De training bestaat uit 4 tot 5 bijeenkomsten en zal op woensdagmiddag na schooltijd plaatsvinden. Exacte tijdstippen volgen later. Het ziet er naar uit dat we de training aanbieden vanuit een locatie in Berkel en Rodenrijs.

  

Aanmelden? Je kunt tot 27 augustus aanmelden door een mail sturen met daarin de volgende gegevens:

Voor- en achternaam van jouw zoon/dochter die wilt deelnemen.
Zijn/haar geboortedatum
Adresgegevens
Telefoonnummer
Welke beperking (bijv. licht verstandelijke beperking, autisme, lichamelijke beperking) het broertje of zusje heeft
De uitnodiging met alle benodigde informatie voor de training volgt na jouw aanmelding, begin september.

 

Voor vragen kun je contact opnemen met de trainers; Leontien Burggraaf 06-41183271 of Chantal Botter 06-41190038. 

 *De training kan nog worden geannuleerd bij onvoldoende aanmeldingen, (aangescherpte) Coronamaatregelen of onvoorziene omstandigheden. 

‹ Back to List